Viva travel

Viva travel

VIVA TRAVEL je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište VIVA TRAVEL-A je u Beogradu. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije VIVA TRAVEL za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator VIVA TRAVEL objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju VIVA TRAVEL Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se aranžmani za letovanje u Grčkoj i Turskoj, a od destinacije se rade letovališta na Halkidikiju, u Olimpskoj regiji, regiji Sveti Đorđe i ostrva Tasos, Zakintos i Lefkada, a u Turskoj letovališta Kušadasi i Sarimsakli.

Aranžmane agencije VIVA TRAVEL u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije VIVA TRAVEL. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija VIVA TRAVEL poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 63/2021 kategorija A, a poslovnica se nalazi na adresi Krunska 48, Beograd. Kompletnu ponudu turističke agencije VIVA TRAVEL možete pronaći na web stranici https://www.vivatravel.rs/

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Call Now Button